Zaterdag 8 en zondag 9 augustus gesloten  

Taarten-Tuinfeest 2018 – 7 & 8 september!

Vrijdag 7 (vanaf 17.00 uur) en zaterdag 8 september (vanaf 15.00 uur) is het weer zo ver! Het rad wordt afgestoft en de taarten worden gebakken want het Taarten-Tuinfeest barst weer los! Met vermaak en muziek voor jong en oud belooft het weer een mooie editie te worden. Normaliter wordt het Taarten-Tuinfeest georganiseerd in het eerste weekend van september. We er voor gekozen om het Taarten-Tuinfeest te houden in het eerste volledige weekend van september.

Het feest zal op beide dagen tot ongeveer 12 uur doorgaan. De speeltoestellen zijn gratis toegankelijk voor de kinderen. Zoals elk jaar zal het Rad van Avontuur overuren draaien. Dit rad staat garant voor een stortvloed aan prijzen zoals de bekende verse slagroomtaarten. Er zijn weer talloze leuke activiteiten, waaronder de rodeostier, het kampioenschap Spijkerbroekhangen en een springkussen. Op zaterdagmiddag zal de scouting aanwezig zijn om broodjes te bakken. De Photobooth is dit jaar ook weer van de partij met attributen om samen weer een geweldige foto te maken. De snackkar van Ronald Stavenuiter zorgt voor de nodige patat en andere snacks.

De muziek wordt dit jaar onder meer verzorgd door De Dirty Deejees (vrijdag en zaterdag) en The Ladyshavers (vrijdagavond).  Het zal weer een levendig feest worden. De entree is gratis!

De opbrengst van het feest zal gebruikt worden om de toestellen te onderhouden en vernieuwen om te zorgen dat de Speeltuinvereniging veilig blijft. Het belangrijkste is natuurlijk dat de speeltuin nog jarenlang kan blijven bestaan om plezier aan de kinderen te brengen. Een groot deel van de speeltuin is overdekt, dus regen is geen excuus om niet te komen!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 7 & 8 september om weer zo’n heerlijke slagroomtaart te komen scoren!

Foto: Henk Kroeb (fotograaf Weeff)