U kunt niet vooraf reserveren maar wij vragen u zich wel te registeren bij een bezoek aan de speeltuin. Indien er geen zitplaatsen beschikbaar meer zijn worden er geen nieuwe bezoekers meer toegelaten tot de speeltuin. 

Toch paarden met Harddraverij, maar dan bij Kindervreugde!

De kortebaandraverij gaat dit jaar niet door. Maar speciaal voor de jeugd komen er donderdag toch enkele paarden naar Enkhuizen. Doordat alle lagere scholen gesloten zijn hebben wij gedacht om voor de kinderen iets extra’s te organiseren. Hippisch Centrum De Vleet is bereid om met drie pony’s naar Enkhuizen te komen.

De kinderen krijgen bij de entree een kaartje om gratis een rondje op een pony in het Wilhelminaplantsoen te rijden. Verder zijn er in de speeltuin extra grote opblaasbare speeltoestellen geplaatst en tegen een kleinte vergoeding zijn er ook diverse versnaperingen te verkrijgen.

De speeltuin is donderdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur; de pony’s zijn er van 10.30 tot 15 uur.Leden hebben vrij entree; kinderen zonder lidmaatschap betalen 2,50 euro. Ouders en begeleiders kunnen gratis naar binnen.