Update: Coronavirus – Opening 28 april 2020

Het Corona-virus is volop in het nieuws en Speeltuinvereniging Kindervreugde houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Volg op deze pagina de laatste berichtgeving.

Openingstijden

Wij zijn weer open zoals u van ons gewend bent.

Opening speelseizoen vanaf donderdag 30 april 2020:

De afgelopen tijd hebben kinderen noodgedwongen veel thuis moeten zitten. Gelukkig komt er meer ruimte in het regeringsbeleid om kinderen te kunnen laten spelen. Het bestuur van Speeltuinvereniging Kindervreugde heeft met burgemeester van Zuijlen afspraken gemaakt om de speeltuin vanaf 30 april 2020 te kunnen openen. Dit betekent dat wij met inachtneming van de regels van het RIVM de poorten kunnen gaan openen. Het bestuur heeft nagedacht hoe we dit in de praktijk kunnen gaan uitvoeren. Hoe wij dit gaan doen kunt u hieronder lezen.

Opening
Het bestuur heeft besloten om de speeltuin te openen op donderdag 30 april. Tot en met zondag 17 mei 2020 zal de speeltuin geopend zijn van donderdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur. Na 17 mei 2020 heroverweegt het bestuur de openingstijden.

Incasseren contributie
Aankomende vrijdag, 24 april 2020, gaat de penningmeester starten met het innen van de contributie voor de leden die een automatisch incasso hebben afgegeven. Uw kaart zal dan klaarliggen in de speeltuin.

Toegang voor leden
De leden kunnen gebruikmaken van de speeltuin. Dit betekent dat er geen dagkaarten worden verkocht aan passanten. Lid worden kan ter plekke en kost 25.00,- euro. Leden mogen twee introducees meenemen tegen betaling van de normale entreeprijs.

Zitplaatsen
Kinderen beneden de 12 jaar mogen vrij spelen en mogen ook spelen met andere kinderen. Voor ouders hebben we beperkte zitplaatsen. We kunnen niet meer ouders accepteren dan dat we zitplaatsen hebben. Kinderen die zelfstandig naar de speeltuin kunnen komen moeten dat zoveel mogelijk doen. Hierdoor blijft er meer zitcapaciteit over voor ouders met hele jonge kinderen. Wij vragen u dan ook om rekening te houden met uw medeleden en uw verblijfsduur te beperken zodat alle leden de kans krijgen om te spelen.

Het is niet toegestaan om als ouder met uw kind mee te spelen. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk op uw plek te blijven zitten. Wij verwachten van de ouders dat zij alle aanwijzingen opvolgen.

Horeca
De horeca is vooralsnog gesloten. Koffie, ijs en etenswaren worden in eerste instantie niet verkocht. U kunt wel gebruikmaken van de toiletten.

Voor situaties waarin de regels niet voorzien beslist de dienstdoende vrijwilliger.

We hopen een ieder weer zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen in onze speeltuin!

Bijgewerkt op 23 april om 12:29 uur.