Vanwege een BBQ voor de vrijwilligers van het Taarten Tuinfeest is de speeltuin
vrijdag 12 juli vanaf 16.00 uur gesloten.

 

 

Donateurs

De afgelopen jaren hebben zowel het bestuur als de vrijwilligers en de evenementencommissie van de vereniging niet stil gezeten. In de afgelopen jaren is er ontzettend  veel geïnvesteerd in nieuwe toestellen, speelveiligheid en de accommodatie van de speeltuin.

Deze investeringen waren noodzakelijk om de continuïteit van de speeltuin ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Momenteel hanteert de Gemeente Enkhuizen een subsidieverordening waar de speeltuin, helaas, geen aanspraak op kan maken. Hierdoor waren wij genoodzaakt om andere manieren te vinden om inkomsten te kunnen genereren zonder de entreeprijs of contributie te verhogen. Van deze subsidie werden bijvoorbeeld weer nieuwe toestellen aangeschaft, valdempende ondergronden aangelegd of een nieuwe grasmaaier gekocht. Daarnaast organiseert de Evenementencommissie van de vereniging elk jaar het Taarten-Tuinfeest waardoor de vereniging toch kan blijven investeren in deze mooie, authentieke speeltuin.

Elk jaar weegt het bestuur van de vereniging af wat er aangepakt moet worden en wat we extra kunnen doen. Als er meer is, kunnen we meer doen!  Voor de aankomende jaren hebben wij weer grootse plannen en elke bijdrage helpt bij realiseren hiervan.

Inschrijven als donateur kan middels onderstaand formulier!