Wij zijn nu open

Gezinskaart

Gezinskaart

Een gezinskaart?

Met een gezinskaart kunt u het hele jaar zorgeloos genieten van de speeltuin! Kom een paar uurtjes langs of blijf de hele dag, met een gezinskaart maakt dat niks meer uit. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je je de hele dag uitleven op alle toestellen die Kindervreugde te bieden heeft.

Kosten

Een gezinskaart kost 30,- euro per seizoen en geldt voor het hele gezin. Zo´n kaart is dan ook bijzonder voordelig, na gemiddeld vier bezoeken heb je de kaart terugverdiend. U kunt de gezinskaart online aanvragen en betalen via iDeal. Bij aankomst in de speeltuin maken we van alle gezinsleden apart een foto voor in ons ledenadministratiesysteem.

Lid worden

Handleiding: Ik ben nog geen lid en wil graag lid worden

Heeft u al een account? Dan kunt u inloggen met de onderstaande knop.

Inloggen

Handleiding: Ik heb al betaald met een automatische incasso

Handleiding: Ik ben lid maar ik betaal altijd contant of per pin

Cadeautip: U kunt een gezinskaart ook cadeau geven aan vrienden of familie. Een waardebon hiervoor kunt u aanvragen via info@speeltuin-enkhuizen.nl

Donateur worden

Vanaf 5 euro per jaar kunt u donateur worden van de speeltuin. Mede dankzij onze donateurs kunnen wij de speeltuin onderhouden en van nieuwe attributen voorzien.

U kunt donateur worden door het onderstaande formulier in te vullen, u ontvangt dan thuis een formulier. Het is ook mogelijk om langs te komen in de speeltuin en uw donatie contant achter te laten.

Opzeggen

Wilt u uw huidige kaart opzeggen omdat uw kinderen bijvoorbeeld te oud zijn geworden voor de speeltuin? Klik hier om uw lidmaatschap op te zeggen.