Wij zijn nu gesloten

Bezoek & Arrangementen

Bezoek & Arrangementen

Dagbezoek

Naast onze vaste leden ontvangen wij jaarlijks ook veel dagpassanten. Voor €3,00 per kind kunt u een dagkaartje kopen bij de balie. U kunt dan tot 17.30 uur gebruikmaken van alle speeltoestellen en faciliteiten van Kindervreugde. Een kaartje is te koop aan de balie in de speeltuin.

Schoolreisjes

Speeltuinvereniging Kindervreugde is de ideale bestemming voor scholen. Wij bieden scholen een interessant arrangement aan. Vanaf 30 personen betaalt u €3,00 per kind inclusief een waterijsje. Mocht u als school eerder willen komen dan passen wij onze openingstijden daarop aan.

Nu boeken!

Kindervreugde Feestarrangement

Speeltuin Kindervreugde is dé ideale plek om een kinderpartijtje te geven. Voor €7,50 per kind krijg je onder andere toegang tot de speeltuin, een versierde picknicktafel, een heerlijk ijsje en onbeperkt kannen limonade. En wil je dit uitbreiden met een zalig portie poffertjes, dan kan dat ook. Klik op de button arrangementen voor meer informatie.

Kinderpartijtje Nu boeken!

Faciliteiten

De speeltuin beschikt over een loket waar ijs, drinken, verschillende soorten DE koffie, tosti’s, snoep en andere versnaperingen worden verkocht. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van een terras met grote parasols met een uitstekende WiFi-verbinding voor onze gasten. De WC’s zijn goed verzorgd en beschikken over een verschoonplek. Pinnen is bij ons mogelijk!

Parkeren

In de binnenstad kunt u niet overal parkeren, veel plaatsen zijn voor vergunninghouders. Bij een blauwe zone kunt u maximaal drie uur parkeren. Gratis parkeren kan bij het NS-station (15 minuten lopen) of het Enkhuizerzand (7 minuten lopen).