Vrijdag 8 maart 2019 – 20.00 uur – Algemene Ledenjaarvergadering – Klik hier!

Wij zijn nu gesloten

Bezoek & Arrangementen

Bezoek & Arrangementen

Dagbezoek

Naast onze vaste leden ontvangen wij jaarlijks ook veel dagpassanten. Voor 2,25 euro per kind kunt u een dagkaartje kopen bij de balie. U kunt dan tot 17.30 uur gebruikmaken van alle speeltoestellen en faciliteiten van Kindervreugde. Een kaartje is te koop aan de balie in de speeltuin.

Schoolreisjes

Speeltuinvereniging Kindervreugde is de ideale bestemming voor scholen. Wij bieden scholen een interessant arrangement aan. Vanaf 30 personen betaalt u 2 euro per kind inclusief een waterijsje. Mocht u als school eerder willen komen dan passen wij onze openingstijden daarop aan.

Nu boeken!

 

Kinderpartijtjes (nieuw!)

Het is pas feest als je bij Kindervreugde bent geweest! Vier daarom jouw kinderpartijtje bij ons. Voor een vast bedrag per kind van 5 euro krijg je toegang tot de speeltuin, twee eigen tafels met kannen limonade, een zakje snoep met een waterijsje.

Nu boeken!

 

Faciliteiten

De speeltuin beschikt over een loket waar ijs, drinken, verschillende soorten DE koffie, tosti’s, snoep en andere versnaperingen worden verkocht. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van een terras met grote parasols met een uitstekende WiFi-verbinding voor onze gasten. De WC’s zijn goed verzorgd en beschikken over een verschoonplek. Pinnen is bij ons mogelijk!

Parkeren

In de binnenstad kunt u niet overal parkeren, veel plaatsen zijn voor vergunninghouders. Bij een blauwe zone kunt u maximaal drie uur parkeren. Gratis parkeren kan bij het NS-station (15 minuten lopen) of het Enkhuizerzand (7 minuten lopen).