Vanwege een BBQ voor de vrijwilligers van het Taarten Tuinfeest is de speeltuin
vrijdag 12 juli vanaf 16.00 uur gesloten.

 

 

Wij zijn nu gesloten

Taarten-Tuinfeest

Taarten-Tuinfeest

Vrijdag 1 september vanaf 17.00 – 00.00 uur 

Zaterdag 2 september vanaf 15.00 tot 00.00 uur 

Beide dagen gratis entree  en vrij toegang tot de speeltoestellen!

Diverse activiteiten voor jong en oud – Live Muziek


 

Net als voorgaande jaren organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugde het Taarten-Tuinfeest. Het evenement zal gehouden worden op vrijdag 1 september vanaf 17:00 uur en zaterdag 2 september vanaf 15:00 uur.

Het feest zal op beide dagen tot ongeveer 12 uur doorgaan. De speeltoestellen zijn gratis toegankelijk voor de kinderen. Zoals elk jaar zal het Rad van Avontuur overuren draaien. Dit rad staat garant voor een stortvloed aan prijzen zoals de bekende verse slagroomtaarten. Ook zijn er allerlei grote prijzen en zijn er veel prijzen voor de kinderen, met dank aan onze sponsoren. Er zijn weer talloze leuke activiteiten, waaronder de rodeostier, het kampioenschap Spijkerbroekhangen en een springkussen. Op zaterdagmiddag zal de scouting aanwezig zijn om broodjes te bakken.

De muziek wordt dit jaar onder meer verzorgd door De Dirty Deejees (vrijdag en zaterdag) en Double Vision (vrijdagavond). Zaterdag speelt Menno Bruin with friends en zal het feest wederom worden afgesloten door de Dirty Deejees. Het zal weer een levendig feest worden. De entree is gratis!

De snackkar van Ronald Stavenuiter zorgt voor de nodige patat en andere snacks. De opbrengst van het feest zal gebruikt worden om de toestellen te onderhouden en vernieuwen om te zorgen dat de Speeltuinvereniging veilig blijft. Het belangrijkste is natuurlijk dat de speeltuin nog jarenlang kan blijven bestaan om plezier aan de kinderen te brengen. Een groot deel van de speeltuin is overdekt, dus regen is geen excuus om niet te komen!