Na twee jaar afwezigheid weer Taarten-Tuinfeest

Na twee jaar afwezigheid zal in het eerste weekend van september het Taarten-Tuinfeest weer worden georganiseerd.
In 2020 en 2021 kon dit festijn geen doorgang vinden vanwege de coronabeperkingen. Ook het 90-jarig jubileum van de speeltuin kon vorig jaar niet uitgebreid worden gevierd. Het Taarten-Tuinfeest zal dan ook in het teken staan van deze bijzondere mijlpaal.

Het Taarten-Tuinfeest zal worden gehouden op vrijdag 2 september vanaf 17.00 uur en zaterdag 3 september vanaf 15.00 uur tot middernacht. Kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen tot ongeveer 19.30 uur.

Dankzij onze sponsoren hebben we een mooi programma kunnen samenstellen. Zoals voorgaande jaren zal het Rad van Avontuur overuren draaien. Dit rad staat garant voor een stortvloed aan prijzen zoals de bekende verse slagroomtaarten. En er zijn weer leuke activiteiten, waaronder een rodeostier en een springkussen.
Zaterdagmiddag zal de scouting aanwezig zijn om broodjes te bakken.
De muziek wordt dit jaar verzorgd door DJ de Swetser (vrijdag en zaterdag), Miles Leeuw en de Beatmasters (vrijdag) en Marius Bakker en The Lady Shavers (zaterdag). Natuurlijk is er ook voldoende te eten en te drinken. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud.

De opbrengst van het feest zal gebruikt worden om de toestellen te onderhouden en te vernieuwen. Het belangrijkste is natuurlijk dat ook in de toekomst kinderen en hun begeleiders kunnen genieten van onze prachtige speeltuin.

Een groot deel van de speeltuin is overdekt, dus regen is geen excuus om niet te komen1

Vorig jaar bestond de speeltuin al 90 jaar: Op naar de 100!